• Populierenlaan 21 Krommenie

Onze dienstverlening

De kracht van Schilders- en onderhoudsbedrijf Kuijl in Krommenie is een breed scala aan diensten. U kunt voor verschillende onderhoudswerkzaamheden van uw woning, kantoor- of bedrijfsruimte bij ons terecht. Maak een keuze uit de mogelijkheden . We werken in een straal van 50 kilometer rondom Zaanstad.

vraag ons vrijblijvend om een offerte

Schilderwerk

Schilders en Onderhoudsbedrijf Kuijl

Schilderwerk

Is uw woning, kantoor of bedrijf toe aan schilderwerk en bent u op zoek naar een professionele schilder die zijn vak verstaat? U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Schilderwerk aan de buitenkant van uw woning, bedrijfspand of kantoorruimte dient regelmatig geïnspecteerd te worden. Controleer de verf op boeidelen, houten gootranden, en kozijnen en deuren die blootstaan aan weersinvloeden, periodiek op scheurtjes. Hout kan gaan rotten als de verflaag loslaat of bladdert.

Constateert u scheurtjes in de verflaag en heeft de verf zijn beste tijd gehad? Dan is het hoog tijd voor een schilderbeurt door de vakman van Schilders- en onderhoudsbedrijf Kuijl. Zo voorkomt u tijdig achterstallig onderhoud, hoge kosten en verlies van waarde. Het schilderwerk kan er weer voor jaren tegenaan.

Voor buitenschilderwerk gebruiken we vanzelfsprekend alleen de allerbeste merken verf zoals Sikkens, Wijzonol en Sigma. Deze hoogwaardige verf beschermt het houtwerk tegen weersinvloeden van buitenaf en is stootbestendig.

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van wanden, plafonds en houtwerk zoals kozijnen, deuren en ander timmerwerk.

We komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies en een prijsopgaaf.

Behangen

De kracht van behang

Behangen

Behangen, niet altijd de leukste klus in huis of bedrijf, maar wel een die snel resultaat laat zien. Met behang frist een kantoorruimte, gang, woon- of slaapkamer al gauw op en creëer je een heel eigen sfeer.

Vindt u behangen een lastige klus of heeft u er zelf geen tijd voor? Behangwerk kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Dat bespaart u een hoop gedoe, rekenwerk en frustratie over de afwerking van randen en hoeken. Onderhoud- en schildersbedrijf Kuijl behangt snel, netjes en tegen een scherp tarief.

Heeft u vragen over uw behangklus of bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.

Laminaat

Laminaat leggen

Laminaat leggen

De laminaatvloer is vanwege zijn onderhoudsvrije eigenschappen niet meer weg te denken uit de woningen en kantoorruimten. Maar behalve het minimale onderhoud dat een laminaatvloer nodig heeft, biedt laminaat op de vloer nog een aantal andere voordelen:
Ten eerste is laminaat geschikt voor elke ruimte. Tegenwoordig zijn er zelfs laminaatvloeren die geschikt zijn voor de badkamer. Ten tweede is laminaat oersterk en enorm duurzaam. Een vloer van laminaat is nauwelijks aan slijtage onderhevig en gaat daarom een stuk langer mee dan andere soorten vloerbedekking. Daarnaast is het te verkrijgen in allerlei soorten en kleuren en bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer.
Is laminaat leggen lastig? Laminaat is in principe snel en eenvoudig te leggen, maar overgangen naar een andere ruimte in huis of kantoor kunnen een heel gepuzzel zijn. Ook voor het leggen van laminaatvloeren en de afwerking met plinten kunt u uiteraard bij ons terecht.
De kosten van het leggen van een laminaatvloer zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de ruimte en de gewenste afwerking. Voor een prijsopgaaf komen we graag vrijblijvend bij u langs.

Electrawerk

Electrawerk

Electrawerk

Ook voor klein elektrawerk kunt u ons inschakelen. U kunt daarbij denken aan¬¬ werkzaamheden als

✔ Het aansluiten van verlichting
✔ Het monteren van lampen
✔ Het aanleggen van stopcontacten
✔ Het doortrekken van elektrische bedrading
Bel vrijblijvend voor advies en een prijsopgaaf, we zijn u graag van dienst

Sanitair en ontstopping

rioolontstopping

Sanitair, installatie en ontstopping

Het installeren van sanitair zoals keukenkranen, douchekoppen en (badkamer) mengkranen doen we snel en vakkundig. Ook nemen we het installeren van een nieuwe toiletpot of een hangcloset graag voor onze rekening.

Heeft u problemen met sanitair of de afvoer in keuken, badkamer of toilet? U kunt ons ook inschakelen voor het ontstoppen van riool en afvoer.